Donald Trump nu a fost impresionat de o divă de la Hollywood. Merită nota 7!

Donald Trump ► Foto: hepta.ro (Donald Trump ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (5)

Articol de GSP miercuri, 23 mai 09:20

Unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori radio, Howard Stern, a declarat că Donald Trump, care a fost invitat de mai multe ori la emisiunea sa, înainte de a deveni preşedintele SUA, a "dat note" unor femei celebre pentru aspectul lor fizic.



Într-una din edţiile show-ului său, Howard Stern l-a rugat pe Donald Trump să numească câteva dintre cele mai frumoase femei. "În primul rând, marile frumuseţi, Howard, nu sunt actriţe. Sunt fotomodele. În industria de divertisment am văzut doar femei cu aspect de nota 6 sau de nota 7", a fost răspunsul preşedintelui Statelor Unite ale Americii.

Howard Stern nu a fost mulţumit de răspunsul diplomatic al lui Donald Trump şi a cerut câteva nume. "I-am spus că eu cred că Angelina Jolie este foarte frumoasă, iar Trump mi-a răspuns că merită nota 7", a declarat realizatorul radio în vârstă de 64 ani.

Pentru şeful de la Casa Albă, o femie de nota 10 este fiica sa, Ivanka. "Ştii cine este o femeie foarte frumoasă? Fiica mea Ivanka. Acum, asta înseamnă aspect de nota 10", a afirmat preşedintele Trump.

Totul a fost înregistrat şi, conform Howard Stern, va fi difuzat de Netflix pe 31 mai, în programul "My Next Guest Needs No Introduction", care este prezentat de David Letterman.

 Donald Trump nu a fost impresionat de o divă de la Hollywood. Merită nota 7!
Angelina Jolie ► Foto: hepta.ro