Doi sportivi sunt în fața unui duel de zile mari pentru supremație: "Lași dragostea și simpatiile?"

Articol de GSP marti, 05 martie 18:01

În ediția Ferma din această seară, Mihaela Rădulescu le va citi concurenților din show-ul transmis de Pro TV, scrisoarea lăsată de Claudia Pavel, pe care Brigitte Năstase a trimis-o acasă după duel.



Se fac noi strategii, iar cei din tabăra lui Cătălin Moroșanu vor să-și asigure locul în fermă și să-și diminueze șansele numirii ca servitor, dar și ca duelist în acestă nouă săptămână.

În această seară vom vedea un altfel de duel între doi sportivi! Luptătoarea de MMA, Diana Belbiță, și un judokan cu centura neagră, Marius Crăciun. Partea cea mai interesantă este că cei doi țin foarte mult unul la altul, se plac foarte mult și sunt extrem de apropiați.

"Îmi doresc să arăt umanitatea sportului pe care îl practic, îmi doresc să arăt că ceea ce facem noi nu este doar bătaie și atât, este un sport frumos. La Ferma vreau să îmi dovedesc mie că pot avea mai multă încredere în cei din jur și vreau să-mi fac prieteni și să construiesc relații care se bazează pe principii solide. Cu toate acestea, latura mea de luptătoare o să-și facă simțită prezența!", spune Diana, "Prințesa Războinică".

Pentru a le proteja pe fetele cu care se înțelege foarte bine, Ioana Filimon și Brigitte Năstase, Moroșanu are o discuție cu cărțile pe față cu Marius. "Tati, dacă te punem pe tine fermier, tragi sau nu tragi, cu Diana? Lași dragostea și simpatiile? Bro, te votăm, dar să nu te vad gentleman, că până la urmă este o competiție", i-a transmis Moro lui Marius.

Marius a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România.

CITEȘTE ȘI

Cătălin Moroșanu e gata să se retragă din sportul de performanță! În vârstă de 34 de ani, Moroşanu şi-a anunţat retragerea la finalul anului 2019