Dezvălurile șocante ale unei campioane: "Îmi curgea sânge din picior!"

Articol de GSP miercuri, 10 octombrie 12:52

Ioana Șulea, campioană la fitness și participantă la emisiunea "Ultimul Trib" de la Antena 1 știe bine ce înseamnă adrenalina care o ajută să depășească orice blocaj fizic în timpul unui concurs.



”Înțeleg ce se întâmplă din perspectiva sportivului de performanță. Când am pășit pe scenă la Europene în 2016, îmi curgea sânge din picior, dar tot mi-am luat pantofii cu toc. Bareta mă tăia exact acolo unde aveam rana, dar cu toate acestea m-am ridicat în picioare, am spus o rugăciune, am pășit pe scenă și am ieșit campioană europeană! Știu ce înseamnă să uiți de orice durere și să vrei să câștigi”, spune Ioana.

Echipa de sportivi concurenți la "Ultimul Trib" trebuie să treacă peste orice greutăți în show-ul filmat în Madagscar, care le poate aduce la final 100.000 de euro. ”Suntem ciuruiți de parcă au trecut trei săptămâni de război…”, este mărturisirea luptătorului Ionuț Iftimoaie. Cu toate acestea, atât el, cât și ceilalți concurenți, par capabili de eforturi supraomenești atunci când trebuie să se mobilizeze pentru a câștiga încă un joc în cadrul concursului.