China: Cabine de relaxare pentru bărbații care urăsc cumpărăturile

Articol de GSP joi, 20 iulie 08:36

Una dintre cele mai mari probleme ale bărbaților este că urăsc să meargă alături de soții sau iubite la cumpărături.



Ceea ce e cel mai enervant pentru ei este timpul de așteptare până când femeile se decid ce haine, pantofi sau cosmetice să își cumpere.

Așa că mall-ul Global Harbor din Shanghai s-a gândit la ei și a făcut mai multe cabine în care domnii se pot destine, în timp ce partenerele lor fac shopping.

În interiorul acestor cabine de sticlă există scaune de masaj și ecrane pe care bărbații se pot uita la filme sau pot juca jocuri retro din anii '90.

Wu, un client al mall-ului, a spus că prima dată când a văzut cabina, a ştiut că ideea a fost grozavă. "Nu-mi place să-mi însoțesc prietena la cumpărături, așa că ori de câte ori mergem la cumpărături, caut să văd un film", a spus Wu.

Însă, pentru a putea rezerva o astfel de cabină, bărbații trebuie să sune înainte pentru că deja acestea au mare succes.

Atitudinea doamnelor faţă de aceste cabine este amestecată. Unele femei au fost îngrijorate că ar putea fi lăsate să aştepte ca soții sau prietenii lor să termine un joc sau să fie gata filmul, în timp ce alele au spus că este bine, că ar putea face cumpărături în voie, fără a fi presate.

 China: Cabine de relaxare pentru bărbații care urăsc cumpărăturile