Ce a făcut Daniela Crudu pentru o mașină de fițe. Dezvăluiri rușinoase despre fosta iubită a lui Mihai Costea

Articol de GSP duminica, 30 decembrie 17:39

Obsesia Danielei Crudu pentru operațiile estetice prin care să aibă mereu un corp perfect nu e văzută cu ochii buni de toată lumea.



Mircea N. Stoian, un obișnuit al emisiunilor mondene, a criticat-o pe vedeta TV într-o postare dură publicată pe blogul său. Bărbatul a caracterizat-o foarte agresiv pe Daniela Crudu. Iată mai jos o parte din textul său.

”A terminat o facultate de jurnalism cu notă mare, e mediatizată cât trei miniștrii, plus vreo alți trei maneliști la un loc, are casă luată pe bază de hâțână-mă, hâțână-mă de la un penal din Brașov, mașină de fytze luată pe bază de oralitate în exprimarea corporală, a tras pe nas praf de strănutat cât nu produce toată Columbia întrun sezon fructuos, a avut carnetul suspendat de nșpe mii de ori pentru băutură și viteză, are implanturi și botox cât importăm din China într-un an și are multe alte atribute care conferă faimă, charismă și notorietate și care fac din minunea strâmbă a sectorului 5 o candidată serioasă la una bucată statuie, amplasată cel mai bine în zona Mătăsari,zonă recunoscută pentru traficul intens cu curve de interes local.”, a scris Mircea N. Stoian.

Deși la rândul său s-a făcut remarcat datorită comentariilor din emisiunile mondene de la TV, Mircea a mai atacat-o pe Daniela Crudu și din cauza implicării ei într-un dosar celebru: ”Prezență notabilă în dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri' Daneila Crudu întruchipează visul oricărei fete cu domiciliul în blocurile comfort II sau III și ale celor mai sărace din sectorul agricol Ilfov i județele Dâmbovița și Botoșani, care ar da și porcul din bătătură, crescut cu greu de părinți (ai ei, nu ai porcului) pentru Crăciunul aniversar, doar pentru a executa un sex oral băieților de oraș în Bamboo, Gaya, Foa, sau alte localuri de înaltă cultură și spiritualitate bucureșteană.”