CAZ ULUITOR! După 70 de ani, a fost descoperit trenul dispărut cu 300 de tone de aur al naziștilor?

Peste 20 de milioane de oameni a omorît regimul nazist între 1933 și 1945 (Peste 20 de milioane de oameni a omorît regimul nazist între 1933 și 1945)

Articol de GSP joi, 20 august 18:51

E posibil ca doi vînători de comori să fi găsit trenul legendar plin cu aur de-al naziștilor, care a dispărut în urmă cu 70 de ani? E o întrebare la care trebuie să răspundă autoritățile din Polonia, acolo unde a fost făcut un anunț incredibil.



Trenul a dispărut în 1945, cînd naziștii au pierdut cel de-al Doilea Război Mondial, iar Armata Sovietică se apropia de Germania condusă de Hitler. O legendă spune că trenul a părăsit Wroclaw, pe atunci parte din Germania, spre Walbrzych, dar nu a ajuns niciodată la destinație!

Acum, două persoane, un german și un polonez, spun că au găsit trenul în lungime de 150 de metri și care conține aur în valoare de peste un miliard de dolari, raportează CNN. Ei au contactat autoritățile, dar au anunțat că nu sînt dispuși să dezvăluie unde este trenul, dacă nu le este garantată o recompensă de 10% din valoarea descoperirii!

Lucrurile pot lua o turnură foarte serioasă, în condițiile în care autoritățile știu că trenul ar mai putea conține arme sau bombe neexplodate. Mai mult, ar putea ascunde și unele cercetări naziste în ceea ce privește tehnologia nucleară.

Conform presei locale, trenul ar putea conține 300 de tone de aur nazist. Cercetările sînt în desfășurare.