Au salvat zeci de vieți alegând să-și facă nevoile lângă linia ferată

Au salvat zeci de vieți alegând să-și facă nevoile lângă linia ferată ► Foto: notizie.delmondo.info (Au salvat zeci de vieți alegând să-și facă nevoile lângă linia ferată ► Foto: notizie.delmondo.info)

Articol de GSP miercuri, 18 ianuarie 10:49

Trei bărbați din India au ales să facă un lucru aparent rușinos dar care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi foarte eficient pentru salvarea a zeci, poate sute de vieți.



Într-o dimineață, în drum spre serviciu, s-au oprit să-și facă nevoile lângă șinele de cale ferată care trece prin localitatea lor din districtul Bihrbhum.

În timp ce se ușurau, au observat că șinele din dreptul lor sunt rupte într-un loc, iar ei știau bine că prin zonă trece zilnic un tren cu sute de călători.

Au alergat un kilometru în direcția din care știau că va veni trenul și au început să facă semne disperate către mecanic cu ajutorul unor cârpe de culoare roșie.

Cel care conducea trenul și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a oprit trenul până au sosit două mașini de intrervenție.

Reprezentanți ai Liniilor Ferate Indiene au transmis apoi un comunicat cu mulțumiri celor trei bărbați care au evitat o tragedie.

Anual, în India își pierd viața sute de oameni în accidente feroviare, în special din cauza faptului că liniile ferate nu sunt păzite corespunzător și cad pradă adesea hoților.

 Au salvat zeci de vieți alegând să-și facă nevoile lângă linia ferată
Au salvat zeci de vieți alegând să-și facă nevoile lângă linia ferată ► Foto: lovehappinessandpeace