Atenție, imagini șocante! I-au pus piciorul amputat sub cap, în loc de pernă!

Articol de GSP marti, 13 martie 08:26

În urma unui grav accident de circulaţie, un bărbat din Jhansi ( India) a fost dus de urgenţă la spital, unde s-a ales cu un picior amputat. Acesta a fost mult timp inconştient, însă când s-a trezit a constatat că cineva i-a aşezat piciorul amputat... sub cap, în loc de pernă.

Conform poliţiei, nu este clar cine i-a pus pacientului piciorul sub cap, însă patru angajaţi ai spitalului în cauză, inclusiv doi medici, au fost suspendaţi din funcţii, urmând să fie desfăşurată o anchetă.

"Am înființat un comitet de patru medici pentru a stabili cum a ajuns piciorul amputat sub capul pacientului", a declarat Sadhna Kaushik, un oficial al spitalului Maharani Laxmi.

Pacientul sub capul căruia a fost găsit piciorul lui a fost identificat ca fiind Ghanshyam, în vârstă de 28 ani, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar. Acesta a fost grav rănit, atunci când autobuz s-a răsturnat în încercarea de a evita o tamponare. Bărbatul a fost dus la un spital de stat, alături de circa 25 de copii răniţi.

Familia sa a declarat că personalul spitalului a refuzat să-i dea o pernă. "Când am ajuns la spital, am văzut că piciorul lui a fost folosit ca pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat", a declarat un aparţinător al pacientului.

Spitalele publice din India sunt deseori slab echipate, insuficient finanțate și cu un nivel foarte scăzut de personal.

Şocant! I-au pus piciorul amputat sub cap, în loc de pernă
Ghanshyam