Aşa ceva nu ai mai văzut. Cel mai dur anunţ mortuar dat pentru o mamă!

Articol de GSP vineri, 08 iunie 10:12

Se spune că atunci când o persoană moare, toţi apropiaţii vorbesc numai de bine despre aceasta. Însă, nu a fost cazul unei femei din Minnesota ( Statele Unite ale Americii), care a decedat. Aceasta a fost făcută de râs, chiar de copiii ei, prin intermediul unui anunţ mortuar dat într-un ziar local. Anunţul a început ca unul normal, însă finalul a fost unul la care nu se aştepta nimeni.



Informațiile de la început au fost unele obișnuite: data nașterii, căsătoria cu Dennis Dehmlow în 1957 și cei doi copii pe care îi avea cu el, Gina și Jay.

Continuarea anunţului a fost, însă, următoarea: "În 1962 ea a rămas însărcinată cu fratele soțului ei, Lyle Dehmlow, și s-a mutat în California. Ea și-a abandonat copiii, Gina și Jay, care au fost apoi crescuți de părinții ei în Clements, domnul și doamna Joseph Schunk. A murit pe 31 mai, iar acum este la judecata de apoi. Nu le va lipsi lui Gina şi lui Jay, iar ei au înţeles că această lume este mai bună fără ea", scris în anunţ.

Aşa cum era de aşteptat, anunţul brutal al morții femeii a devenit viral, majoritatea oamenilor care l-au citit fiind șocați.