Arnold Schwarzenegger va juca pentru prima dată într-un serial

Arnold Schwarzenegger (Arnold Schwarzenegger)

Articol de GSP joi, 08 februarie 09:35

Arnold Schwarzenegger are planuri mari în anul 2018, urmând a produce şi juca rolul unui şerif federal, într-un serial cu tematică western. Devenit celebru în toată lumea cu filmele " Terminator", actorul în vârstă de 70 de ani va lăsa roboţii şi viitorul şi se va întoarce în trecut la sfârşitul anilor 1800.



Serialul se va numi " Outrider" şi va fi lansat de Amazon în acest an. Acţiunea filmului va avea loc la sfârşitul anilor 1800, pe teritoriile indiene din Oklahoma. Şeriful federal a fost rugat de un judecător să captureze un răufăcător celebru.

Trey Callaway și Mark Montgomery vor scrie scenariile, iar Mace Neufeld va fi producătorul executiv alături de Arnold Schwarzenegger. Va fi pentru prima dată în cariera sa când actorul de origine austriacă va juca într-un serial.

Arnold Schwarzenegger a jucat în multe filme celebre, precum Hercules în New York, Conan barbarul, Terminator, Commando, Predator, Gemeni, Total Recall, Poliţist la grădiniţă, Minciuni adevărate, Batman şi Robin, Eroii de sacrificiu, etc

Unul dintre cele mai recente filme ale sale, Terminator: Genisys, a avut încasări dezamăgitoare în box office-ul din SUA (90 milioane de dolari), însă a avut performanţe mult mai bune pe plan internaţional, reuşind încasări de 350,4 milioane de dolari.

Arnold Schwarzenegger va juca pentru prima dată într-un serial
Arnold Schwarzenegger