Acestea sunt meseriile care determină femeile să își înșele partenerii

Articol de GSP vineri, 09 decembrie 18:43

Vrei să afli cât de predispusă ești la ați înșela partenerul? Sau ai o iubită și încerci să îți dai seama cât de fidelă îți va fi?



Meseriile pe care le au femeile pot fi un nou indicator pentru a verifica aceste lucruri. Iată cele mai nocive joburi la adresa relațiilor serioase:

  1. Barmanițele. Nu e un secret faptul că barmanițele sunt mereu asaltate de clienți care încearcă să flirteze cu ele. Dacă majoritatea se aleg cu refuzuri, există și situații în care acestea cedează.
  2. Profesoarele. S-a constat faptul că femeile care au aceasta meserie au o tendință peste medie da a-și înșela partenerii.
  3. Secretarele. Nu e chiar o surpriză. Între secretarele tinere și șefii lor mai vârstnici, dar potenți financiar, a existat mereu o atracție.
  4. Avocatele. Și în aceasta profesie rata de infidelitate este foarte ridicată.
  5. Casnicile. Au prea mult timp liber, așa că vor încerca să își alunge plictiseala alături de alți adulți. Dacă întâlnește pe cineva atractiv, ghinion.
  6. Asistentele și doctorițele. Stresul și volumul de muncă uriaș le determină, uneori, să facă alegeri greșite în viața amoroasă.