A vrut să scape de polițiști ducându-se la un interviu pentru angajare

Articol de GSP sambata, 16 septembrie 08:58

Un caz mai rar întâlnit s-a petrecut în statul american Massachusetts. Un bărbat de origine mexicană, José Jimenez, de 26 de ani, a agresat un polițist și l-a amenințat cu o armă, după care mai mulți oameni ai legii au pornit pe urmele sale.



Infractorul a abandonat mașina și s-a refugiat într-un magazin, care avea un anunț în vitrină prin care informa că face angajări. Tânărul a întrebat unde este biroul managerului susținând că a venit la un interviu pentru angajare.

Între timp, polițiștii au ajuns în zonă și au început să percheziționeze toate spațiile comerciale, restaurante, gelaterii și buticuri. Șeful magazinului a fost impresionat de Jimenez și i-a spus să completeze o foaie pentru angajare.

Nu a mai apucat să semneze contractul, pentru că polițiștii au dat buzna în încăpere, chemați fiind de un vânzător care l-a recunoscut pe cel ce intrase în magazin după ce oamenii legii i-au arătat o fotografie. ”Băiatul era îngrijit, avea un tricou curat și părea un om cu bun simț, de încredere. Am vrut să-l angajez”, a declarat managerul magazinului.

Bărbatul a fost pus sub acuzare iar lista este destul de lungă, agresiune asupra unui polițist cu o armă, refuz de a opri la somația poliției, conducere periculoasă a mașinii și depășirea vitezei legale.

 A vrut să scape de polițiști ducându-se la un interviu pentru angajare