A sunat la numărul de urgență pentru a cere să vorbească cu Donald Trump!

Articol de GSP marti, 21 noiembrie 08:12

Un cetăţean din Florida a sunat la numărul de urgență 911, după ce a fost prins de poliție, și a cerut să i se facă legătura la Casa Albă cu "bunul lui prieten" Donald Trump.



Aric Frydberg a fost prins cu droguri, după o urmărire cu mașina pe o distanță de șapte mile.

Totul a început atunci când un ofiţer de poliţie a observat un miros de marijuana provenit dintr-un vehicul aflat într-o parcare. Acesta s-a uitat în interiorul mașinii și a văzut o pungă care conținea o substanță cu frunze verzi. Când a încercat să-i confişte punga, Aric Frydberg a luat-o repede și a introdus-o în gură. Apoi Aric a plecat și a sunat la 911, unde a făcut-o pe victima. "Am nevoie de ajutor, te rog! Există un ofițer de poliție care mă urmărește", a spus Aric Frydberg dispecerului. "Sun-o pe mama, cheam-o pe mama mea!", a cerut Aric, însă când a văzut că nu este băgat în seamă a adăgat că "Donald Trump este un prieten apropiat al meu. Am făcut o înțelegere", a adăugat Aric.

Bărbatul a fost până la urmă arestat şi are mai multe capetel de acuzare, printre care violență împotriva poliției, deținere de marijuana şi injurii aduse la adresa poliției.

Pentru a putea scăpa, Aric Frydberg va trebui să plătească o cauțiune de 99.500 de dolari.

Mai mult decât atât, acesta a devenit vedetă pe interent, însă în sensul negativ.

A sunat la numărul de urgență pentru a cere să vorbească cu Donald Trump!
Aric Frydberg