A pierdut un inel cu 13 ani în urmă, în grădină. Ce s-a întâmplat acum e de necrezut!

Articol de GSP sambata, 19 august 08:38

Mary Grams, o femeie în vârstă de 80 de ani din Alberta ( Canada) și-a pierdut inelul de logodnă cu 13 ani în urmă, în grădină, în timp ce îngrijea legumele.



De atunci și-a pierdut speranța că va mai găsi vreodată bijuteria pe care o purta pe deget din anul 1951. Supărată şi dezamăgită de această pierdere, Mary și-a cumpărat un inel nou și nu i-a spus nimic soțului ei. Doar fiul lor cunoștea acest mic secret. Soțul ei a murit în 2012, la puțin timp după ce aniversaseră 60 de ani de căsătorie.

Acum, nora lui Mary, Colleen Daley, i-a oferit cea mai frumoasă surpriză de care a avut parte în ultimii ani. Aceasta a mers în grădină și a scos din pământ câțiva morcovi, iar pe unul dintre ei era inelul. "Nu-mi credeam ochilor", a declarat Colleen Daley. Diform, morcovul era încins la mijloc cu un inel.

Când și-a văzut inelul după atât de mult timp, femeia a crezut că este vorba de o minune și nu și-a putut explica în ce mod a putut acel morcov să crească exact prin inelul ei. S-a bucurat enorm și a reînceput să îl poarte.

 A pierdut un inel cu 13 ani în urmă, în grădină. Ce s-a întâmplat acum e de necrezut!