A cumpărat un inel cu 10 lire de la un târg, cu mulţi ani în urmă, însă nu i-a venit să creadă când a aflat valoarea lui reală

Articol de GSP sambata, 27 mai 09:19

O femeie din Marea Britanie s-a îndrăgostit pe loc de un inel cu o piatră foarte mare, pe care l-a zărit la un târg de vechituri organizat la Spitalul West Middlesex din Isleworth. Când a văzut că preţul era de doar 10 lire sterline, l-a cumpărat, fără să mai stea pe gânduri. Însă, aceasta era convinsă că era un simplu inel cu piatră falsă, fără să aibă vreo valoare.



Femeia a purtat bijuteria ani de zile, iar abia acum, după ce a observat că inelul nu se deteriorează după atâţia ani, a decis să îl ducă la bijutier. Acesta i-a spus că piatra cumpărată în anii '80 este un diamant alb veritabil, de 26,27 carate, care are un preţ substanțial, în jur de 350.000 de lire sterline.

Când i-a aflat valoarea, femeii nu i-a venit să creadă! Practic, bijuteria îi va schimba viaţa, femeia fiind decisă să îl vândă. Inelul va fi vândut pe pe 7 iulie, în cadrul unei licitaţii organizată de casa Sotheby's din Londra.